Turism in zona

Odata cazati la pensiunea Nagy puteti vizita zonele turistice din aceasta zona, precum Cimitirul Vesel Sapanta, Valea Vaserului, Cascada Cailor, Mocanita,partia de ski Borsa sau Cavnic.

 

Plimbare cu Mocanita

In Viseu de Sus mocanita este cea mai cautata de catre turisti atat din Romania cat si tin doata lumea. Mocanita. Ea circuland pe calea forestiera Viseu de Sus aflat chiar in nordul Romaniei, la granita cu Ucraina.

Plimbarea cu Mocanita te duce printr-o zona impadurita enorm, unde nu exista drumuri sau sate, intr-o salbaticie fermecatoare.

Puteti vizualiza galeria video - plimbare cu mocanita aici

 

Cascada Cailor Borsa

O alta atractie turistica in Maramuresul istoric este Cascada Cailor. O cascada fermecatoare care te face sa te simti unic. Se poate ajunge la Cascada Cailor pe jos, urcand pe la vechea cariera din Borsa, sau cu telescaunul din  complexul Borsa.

Aici puteti vizualiza imagini cu Cascada Cailor.

 

Manastirea Barsana

Aceasta sfanta manastire, plina de taina Crucii si a Invierii lui Hristos in Biserica Sa, sinteza intre evlavie si arta, unde rugaciunea ziditoare de suflet frumos se uneste cu munca artistica, ziditoare de lumina construita din piatra si lemn, Barsana - este o icoana a sufletului crestin ortodox maramuresean la rascruce de milenii, o speranta pentru un viitor binecuvantat, este un loc sfant unde natura se uneste cu Biserica in Liturghie cosmica.

Puteti vizualiza aici galeria video

Oktoberfest 2013
 • Activitati

  Activitati

  Pensiunea Nagy este o pensiune activa. Organizam expeditii turistice, diverse evenimente an de an, pentru convingerea dumneavoastra vizitati galeria foto si video ...

  mai mult
 • Istoric

  Istoric

  Aici puteti afla istoricul pensiunii Nagy, cum a luat viata pensiunea Nagy si cum pe zi ce trece oferim tot mai multe servicii ...

  mai mult
 • Despre noi

  Despre noi

  Cazare pensiuni "Viseu de Sus", Maramures. Pensiunea Nagy, situata in imediata apropiere a unor importante obiective turistice precum cimitirul vesel Sapanta, Cascada Cailor, Mocanita, Valea Vaser, Valea Vinului, renumita manastire Barsana si multe altele ...

  mai mult