Politica de confidentialitate

Informaţiile personale

Pensiunea Nagy respecta intimitatea dvs. pe internet. Pensiunea Nagy va trata informatiile despre dvs., pe care le primim prin intermediul internetului, cu cea mai mare grija si confidentialitate. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, pensiunea Nagy are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Pensiunea Nagy utilizeaza informatiile furnizate de dvs. pentru a evalua utilizarea site-ului si pentru a-i îmbunatati continutul. Putem utiliza aceste informatii pentru a raspunde solicitarilor dvs. sau pentru a va contacta prin posta, e-mail sau telefon. Daca plasati in acest site o rezervare , solicitare de serviciu, este posibil sa va contactam pentru informatii suplimentare. Nu vom vinde, dezvalui sau inchiria aceste informatii unor terti prin metode care nu sunt specificate sau dezvaluite in prezenta declaratie. Informatiile personale pe care le colectam sunt utilizate pentru a raspunde solicitarii dvs., pentru a procesa o rezervare la pensiunea Nagy.


Newsletter

La anumite intervale, site-ul nostru poate furniza oferte, noutati sau evenimente legate de pensiunea Nagy utilizatorilor prin intermediul Newsletter-ului.


Modificari

Putem modifica prezenta Politica de confidentialitate si putem modifica, amenda sau retrage accesul la acest site sau la continutul acestor pagini oricand si fara instiintare prealabila.