Odata cazati la pensiunea Nagy puteti vizita zonele turistice din aceasta zona, precum Cimitirul Vesel Sapanta, Valea Vaserului, Cascada Cailor, Mocanita,partia de ski Borsa sau Cavnic.

Plimbare cu Mocanita
In Viseu de Sus mocanita este cea mai cautata de catre turisti atat din Romania cat si tin doata lumea. Mocanita. Ea circuland pe calea forestiera Viseu de Sus aflat chiar in nordul Romaniei, la granita cu Ucraina.

Plimbarea cu Mocanita te duce printr-o zona impadurita enorm, unde nu exista drumuri sau sate, intr-o salbaticie fermecatoare.

Puteti vizualiza galeria video – plimbare cu mocanita aici.

Cascada Cailor Borsa
O alta atractie turistica in Maramuresul istoric este Cascada Cailor. O cascada fermecatoare care te face sa te simti unic. Se poate ajunge la Cascada Cailor pe jos, urcand pe la vechea cariera din Borsa, sau cu telescaunul din complexul Borsa.

Aici puteti vizualiza imagini cu Cascada Cailor.

Manastirea Barsana
Aceasta sfanta manastire, plina de taina Crucii si a Invierii lui Hristos in Biserica Sa, sinteza intre evlavie si arta, unde rugaciunea ziditoare de suflet frumos se uneste cu munca artistica, ziditoare de lumina construita din piatra si lemn, Barsana – este o icoana a sufletului crestin ortodox maramuresean la rascruce de milenii, o speranta pentru un viitor binecuvantat, este un loc sfant unde natura se uneste cu Biserica in Liturghie cosmica.

Call Now Button